Bij Glitz-laserontharing werd ik, door Paula, zeer gastvrij ontvangen in een schoon en fraai ingericht pand. Na een uitgebreide intake heb ik diverse behandelingen gedaan voor het definitief ontharen van mijn oksels. Voor elke behandeling werd ruim de tijd genomen en Paula legde duidelijk uit wat ze ging doen en waarom.
De behandeling zelf is bijna pijnloos, af en toe prikt het even.Het definitief ontharen is niet goedkoop, maar ik hoef nu nooit meer na te denken om mijn oksels te scheren, want er is geen haar meer :-)
Sparen voor de bikini-lijn. 

Linda

Ik wilde altijd al af van het eeuwige ontharen maar was nooit overtuigd van de aangeboden behandelingen. Ik ben bij Paula terecht gekomen door een flyer in de brievenbus voor haar opening van de salon Glitz. We kenden elkaar al vanuit Reeuwijk dus was de stap naar binnen niet groot. Paula is een leuke gezellige vrouw en haar apparatuur en verhaal over ontharen is fascinerend. Ik had er meteen een goed gevoel over en ben begonnen. De behandelingen zijn niet geheel pijnloos maar heel goed te verdragen en het resultaat is echt geweldig! Geen huidirritaties en stoppels meer! Je hebt er wel je leven lang plezier van!

Marjan

Ik heb 5 behandelingen gehad voor oksels en bikinilijn. Ik ben erg tevreden over het resultaat!
Ik ben erg enthousiast over de behandelingen, de specialiste en de ruimte! Het is echt een aanrader! Zeer proffessioneel, maar ook een ongedwongen sfeer. Het laseren voel je wel maar is goed te doen! Niet heel pijnlijk..
Ook heb ik een aantal behandelingen gehad voor mijn benen, nu 3 keer.
Des al niet te min, wel geweldig resultaat!! Ik heb nu na 3x al wel 60% minder haar op mijn benen. En de haar groei lijkt ook minder heftig. Kortom zeker de moeite waard!!

Lianne Pels

 

Via vakantieveiling.nl ben ik bij Paula/Gltitz terecht gekomen. De locatie is super, net van de snelweg af en parkeren voor de deur. De professionaliteit, klantvriendelijkheid en de mooie salon, maken de afspraak elke keer weer tot een gezellig uurtje met een kopje koffie.
De behandelingen worden zorgvuldig en hygienisch uitgevoerd met ruimte en tijd voor vragen en/of opmerkingen.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat tot nu toe, de kwaliteit en gewoon de algehele ervaring bij Glitz.
Kwaliteit is niet goedkoop, maar dan heb je wel een mooi en veilig resultaat
Een absolute aanrader!

 Odette

Hoewel je niet moet verwachten dat je haren na je eerste behandeling gelijk zijn verdwenen, heb je er wel degelijk gelijk plezier van. De haren worden immers aanmerkelijk minder en zachter. Oksels, bikinilijn en onderbenen, waar de haren dik en donker zijn, geven gelijk dit resultaat. Voor de dunnere en lichtere haren moet je iets meer geduld hebben, maar als je de behandelingen hebt doorlopen kun je voorgoed afscheid nemen van je epileer- en scheerapparaat.
Daarbij zijn de behandelingen erg prettig met Paula die je op je gemak stelt. Ze heeft veel kennis over de behandelingen en je hoeft je niet te schamen voor de beharing die je zelf zo genant vindt.'

Susan

Na vele jaren in de weer te zijn geweest met scheermes om de bikini, oksels en benen een beetje toonbaar aan het daglicht bloot te stellen was ik het zat. Iedere moest ik scheren voor een glad velletje. Ik besloot om te beginnen met IPL ontharing voor mijn bikinilijn en oksels. Het zou 5-8 behandelingen in beslag nemen, maar dat dat bleek
toch wat lastiger en langdurig dan gedacht. Vele behandelingen en twee jaar verder was het eindelijk klaar. Het volgende op mijn verlanglijst... gladde benen. Maar geen zin in een meerjarentraject.
Ik ben gaan zoeken naar een andere vorm van ontharen. Ik kwam terecht bij Glitz. Paula gebruikt een apparaat dat vrijwel pijnloos en heel effectief is. Ik heb er vijf behandelingen opzitten en ik ben erg tevreden over het resultaat. Mooi blote benen zonder haargroei. Niet meer scheren is zo fijn!

Petra